News Details

Bechtle, IBM en SEP ontwikkelen geavanceerde oplossing voor ALDI Nord’s datacenter

In 2009 en 2010 maakte ALDI Nord een omvangrijke virtualisatie slag. Na vijf succesvolle jaren koos het bedrijf voor een uitbreiding van de virtualisatiestrategie en een uitbouw van de infrastructuurcomponenten.
  • Een sterk flexibele en eenvoudig te beheren oplossing voor rekencentra;
  • Een zeer beschikbare en gestandaardiseerde server- en storage-oplossing;
  • En tot slot de vernieuwing van het back-up-, restore- en disaster recovery-concept.

Bij de selectie van haar IT-partners koos het leidende discount handelsbedrijf in Europa voor Bechtle, de server-oplossingen van IBM en de software van backup-specialist SEP AG.

De ondernemingsgroep ALDI Nord behoort tot de leidende handelsbedrijven in Europa. In Duitsland is ALDI de nummer één in discount en kijkt het bedrijf op een meer dan 100-jarige koopmanstraditie terug. Een beslissende bijdrage tot het langdurige succes van de ondernemingsgroep ALDI Nord wordt onder meer door 53.000 medewerkers in Duitsland en België, Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje verzorgd. Over Bechtle: Bechtle AG is met 65 IT-systemhuizen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland actief en behoort met handelsmaatschappijen in 14 landen tot de leidende IT-e-commerce-aanbieders in heel Europa. De in 1983 gestichte onderneming met hoofdkantoor in Neckarsulm heeft op dit moment ca. 7.000 medewerkers. Bechtle biedt haar meer dan 75.000 klanten uit industrie en handel, openbaar gezag en financiële markt een ruim aanbod IT-infrastructuur en de IT-werkzaamheden van diverse producenten uit één hand. Bechtle staat in de technologie-index TecDAX genoteerd. 2014 was de omzet ca. € 2,6 miljard.


Terug
Gerelateerde Artikelen:

VIDEO TUTORIAL: SEP Hybrid Backup for SAP & SAP HANA

[ meer ]

SAP HANA Backup on POWER

The list of certified backup solutions for SAP HANA keeps growing, but there's not much movement reg... [ meer ]

Join SEP and SUSE at the SAPPHIRE NOW & ASUG Annual Conference

Stop by at the SUSE / SEP booth (#559). Learn how SEP and SUSE help you achieve digital “warp spee...

[ meer ]
3