News Details

SEP AG behaalt SAP HANA certificering

SEP sesam 4 is nu volledig gecertificeerd met SAP NetWeaver® Application Server 7.2 en SAP HANA 1.0.
Toonaangevend Back-up en Disaster Recovery software bedrijf, SEP AG, heeft aangekondigd dat SEP sesam 4 volledig gecertificeerd is met SAP NetWeaver® Application Server 7.2 en SAP HANA 1.0.

SEP sesam biedt gebruikers een single back-up en disaster recovery oplossing voor heterogene IT omgevingen van ieder formaat. Deze laatst behaalde certificering met SAP wordt toegevoegd aan een uitgebreide lijst van certificaten die reeds beschikbaar zijn voor SEP sesam en speelt in op de lange historie van bijna 10 jaar certificering van SEP sesam back-up & recovery voor SAP.

“Wij zijn zeer enthousiast over het hercertificeren van SEP Sesam met SAP en kijken uit naar het ondersteunen van de innovatieve functionaliteit van het zeer gewaardeerde SAP NetWeaver. Als het gaat om het back-uppen van bedrijfskritische data, is betrouwbaarheid belangrijk, dat is waarom wij zeker wilden zijn dat wij gecertificeerd zijn met deze SAP NetWeaver release. De certificering van de laatste uitgave verzekert de bescherming van de investering naar onze klanten die SAP en SEP draaien.” zei Georg Moosreiner, CEO van SEP AG.

“De certificering van SAP HANA 1.0 bewijst de commitment van SEP AG naar de toekomst strategie van SAP en laat zien hoe belangrijk SAP klanten en partners zijn.” gaat Moosreiner verder.

Met de twee nieuwe certificeringen kunnen SAP klanten vrij beslissen over het operating system platform en de database die zij gebruiken. Met SEP sesam zijn zij verzekerd van een betrouwbaar, kosteneffectieve back-up en disaster recovery oplossing, gebruikers kunnen achterover leunen, wetende dat hun data snel en efficiënt gebackuped wordt.
Het SAP NetWeaver technology platform maakt samenstelling, voorzieningen en het managen van SAP en non-SAP applicaties via een heterogene software omgeving mogelijk. Dit platform biedt een volledige set technologieën om bedrijfskritische applicaties te runnen en het integreren van mensen, procesessen en informatie. Daarnaast fungeert SAP NetWeaver ook als de technische foundation van SAP’s Business Process Platform aanbod, door het verstrekken van mogelijkheden voor dienstverlening, de samenstelling (service consumption) en beheer.

Terug
SAP SMB Summit Orlando 201918-06-201910:00 - 18:0019-06-201910:00 - 18:0020-06-201910:00 - 18:00Florida | Orlando Meer informatie Voeg toe aan uw agenda
SAP NOW Milano16-10-201910:00 - Italia | Milano Meer informatie Voeg toe aan uw agenda
Gerelateerde Artikelen:

VIDEO TUTORIAL: SEP Hybrid Backup for SAP & SAP HANA

[ meer ]

SAP HANA Backup on POWER

The list of certified backup solutions for SAP HANA keeps growing, but there's not much movement reg... [ meer ]

Join SEP and SUSE at the SAPPHIRE NOW & ASUG Annual Conference

Stop by at the SUSE / SEP booth (#559). Learn how SEP and SUSE help you achieve digital “warp spee...

[ meer ]
3